Så ökar du snabbt ditt lagringsutrymme

Bilverkstäder som expanderar behöver ofta mer lagringsutrymme med kort varsel. Bilar, verktyg och reservdelar måste vara skyddade mot potentiella tjuvar, men också mot väder och vind. Tälthall kan vara lösningen som ser till att din bilverkstad kan växa och utvecklas i sin egen takt – och lagringsutrymmet anpassas därefter.

Med tälthall från Hallbyggarna får du ett högkvalitativt lagringsutrymme för bilar och reservdelar. Det går snabbt att sätta upp vid brådskande behov, men kan med fördel att användas permanent. En annan fördel som ofta glöms bort, är flexibiliteten. Tälthallar är byggda för att enkelt kunna flyttas eller byggas på. Det är en bra lösning för verkstäder och andra företag som snabbt behöver justera lager och logistik.

Flexibel lagring som löser problem

Tälthallar är inte bara en lösning för bilverkstäder. Tälthallar med stålstommar klädda med PVC-duk kan användas i många andra sammanhang. De är vanliga som idrottshallar, framför allt i Norrland, men också väldigt vanliga inom lantbruk och industri. PVC är en flexibel plast som är mycket vattentät, och som till och med används inom livsmedelsindustrin.

”PVC-plastfilm (polyvinylklorid) med mjukgörande ämnen används främst vid butiksinpackning. Det finns olika typer av plastfilm av PVC.” skriver Livsmedelsverket på sin informationssida om plast.

I jämförelse med andra lagringslösningar, är tälthall extremt mycket snabbare och billigare. Det är också tryggt och säkert, så länge du anlitar en etablerad firma som Hallbyggarna. Tänk också på att du kan välja att hyra eller leasa tälthallen istället för att köpa, i de fall du bara temporärt behöver extra utrymme.